Előfizetői tartalom

Vitézy Dávid: fenntarthatatlan, ahogy a budapesti várostérség burjánzik

Portfolio
Érdemes lenne egységes alapra helyezni Budapest és az agglomeráció közlekedésszervezését – jelentette ki Vitézy Dávid a BudaPestkörnyéke.hu számára adott interjújában. A Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója beszélt arról is, évtizedek alatt hogyan rontották el az agglomerációt és hogyan lehetne élhető Budapestet és környékét csinálni.

Vitézy Dávid az interjúban, amelynek teljes szövegét ezen a linken lehet elolvasni, az alábbi gondolatokat fogalmazta meg: A 23 önálló kerület, a köztük és az állam között lebegő főváros és a mindannyiuktól teljesen független, sok kisebb-nagyobb településből összeálló agglomerációs térség mai közigazgatási rendszere nagyon messze van az ideálistól és a jó európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés