Előfizetői tartalom

A jövő munkaterei: Irodát foglalni egy napra, mobilappon keresztül

Portfolio
A munka világának jövője egyre kevésbé a klasszikus értelemben vett irodákban van - de nem is feltétlenül a home office-ban ahogy azt sokan gondolnák. Egyre elterjedtebb munkavégzési forma ugyanis az úgy nevezett "flex irodák" használata. Az ilyen flex irodákat a cégek egy-egy napokra tudják kibérelni, hogy az egyre elterjedtebb hibrid munka irodai részét itt oldják meg és ne a drágán bérelt irodáikba. A pandémia azonban ennek a piacnak sem tett túl jót - a New Work elsősorban flex irodákban utazó ingatlancég szerint a piaci potenciál a felére esett vissza. Hogy milyenek is a kilátások ezen újszerű irodák piacán, arról a cég online sajtótájékoztatóján tudtunk meg többet.

"A flex irodák kapcsán ma már nem az a kérdés, hogy szükség van-e rájuk egyáltalán egy cég irodai portfóliójában, hanem az, hogy mennyi kell belőle, hogy lépést tarthassunk a piaci igényekkel" - kezdte az online térben megrendezésre kerülő sajtótájékoztatót Hubert Abt, a New Work vezérigazgatója, aki a cég legfrissebb flex irodákra vonatkozó felmérésének eredményeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés