Előfizetői tartalom

Elkerüli az összeomlást a kínai ingatlanpiac, az európainak pedig az emelkedő kamatok sem tehetnek keresztbe

Portfolio
Összeomlik-e akkor a kínai ingatlanpiac? Merre indul tovább Európa és mi a helyzet az Amerikai oldalon? Ezekre a kérdésekre igyekezett válaszokat találni a KPMG hétfő délutáni, online térben megrendezésre kerülő eseménye, melyen a a globális ingatlanpiac lehetséges alakulásait vitatták meg az ingatlanszakma szakértői a világ minden pontjáról. Az biztosan elmondható, hogy a legtöbb szereplő rendkívül pozitívan néz a közeljövőbe még ha az infláció és a kamatemelések sötét felhőket hoznak az egyébként derűs égre.

Mi történik Kínában? Sokan szorosan figyelik a kínai ingatlanpiacot, melyen olyan hatalmas cégek szenvednek a kötvényeik után fennálló tartozások kifizetésétől, mint például az Evergrande, mely a magyar GDP körülbelül kétszeresét halmozta fel csak tartozásként, rajtuk kívül pedig több ingatlancég is ingatag lábakon áll. A KPMG eseményén Andrew Weir, a KPMG egyik vezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés