Előfizetői tartalom

Fődíjat nyert a Magyar Zene Háza és taroltak a nyugat-európai projektek a MIPIM-en (képek)

Portfolio
A Cannesban megrendezésre kerülő MIPIM ingatlanpiaci világkiállításnak négy fontos lába van, a személyes találkozások megteremtése a világ minden pontjáról érkező ingtalanpiaci üzletemberek számára, bemutatkozási lehetőség az országok, városok, cégek részére, az aktuális szakmai kérdések megvitatása, illetve az átadott vagy készülőben lévő projektek elismerése a MIPIM Awards keretében. A kiállítás zárásaként megrendezett díjátadón először úgy tűnt, hogy idén magyar projekt nem kap elismerést, mivel a kulturális és sport fejlesztés kategóriában, ahol a Magyar Zene Háza is indult, a svájci Musée Atelier Audemars Piguet nyert, ám végül a zsűri különdíját a nemrég átadott magyar projekt képviselőjének, Sághi Attilának, a Városliget Zrt. műszaki-vezérigazgató helyettesénk adták át.

Bár érezhetően kevesebben voltak az idei MIPIM kiállításon, mint a Covid előtti időszakban, az aktuális gazdasági és politikai helyzet, a megannyi kockázat és kérdőjel közös nevező a hazánkban, Európában és a világban egyaránt. Ebben a bizonytalan, de a minőségi fejlődést (értsd: fenntarthatóbb, élhetőbb) előtérbe helyező hangulatban adták át a legjobb projekteknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés