Előfizetői tartalom

Fődíjat nyert a Magyar Zene Háza és taroltak a nyugat-európai projektek a MIPIM-en (képek)

Portfolio
A Cannesban megrendezésre kerülő MIPIM ingatlanpiaci világkiállításnak négy fontos lába van, a személyes találkozások megteremtése a világ minden pontjáról érkező ingtalanpiaci üzletemberek számára, bemutatkozási lehetőség az országok, városok, cégek részére, az aktuális szakmai kérdések megvitatása, illetve az átadott vagy készülőben lévő projektek elismerése a MIPIM Awards keretében. A kiállítás zárásaként megrendezett díjátadón először úgy tűnt, hogy idén magyar projekt nem kap elismerést, mivel a kulturális és sport fejlesztés kategóriában, ahol a Magyar Zene Háza is indult, a svájci Musée Atelier Audemars Piguet nyert, ám végül a zsűri különdíját a nemrég átadott magyar projekt képviselőjének, Sághi Attilának, a Városliget Zrt. műszaki-vezérigazgató helyettesénk adták át.

Bár érezhetően kevesebben voltak az idei MIPIM kiállításon, mint a Covid előtti időszakban, az aktuális gazdasági és politikai helyzet, a megannyi kockázat és kérdőjel közös nevező a hazánkban, Európában és a világban egyaránt. Ebben a bizonytalan, de a minőségi fejlődést (értsd: fenntarthatóbb, élhetőbb) előtérbe helyező hangulatban adták át a legjobb projekteknek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái