Előfizetői tartalom

Tovább nőhetnek a lakásárak: enyhe, de akár az inflációt meghaladó mértékű áremelkedésre is számítanak a magyarok

Portfolio
Több mint 10 ezer szavazat érkezett a lakásárak változásáról szóló szavazós cikkünkre: "Bezuhannak a lakásárak, vagy tovább nőnek az égig?" - tettük fel a kérdést Olvasóinknak, akik többségében a növekedésre szavaztak. Igaz azonban, hogy a csökkenő szavazatok száma csupán néhány százalékponttal maradt el ettől, ami azt mutatja, hogy nincs egyetértés a hazai lakásár-változás irányát tekintve.

Előrelátni a lakásárak változását sosem egyszerű feladat, és még nyugodt környezetben is sokszor ellentétes vélemények találkoznak, de a jelenlegi bizonytalan külpolitikai helyzet, illetve az ebből következő gazdasági hatások még homályosabb jövőképet eredményeznek. Nem csoda, hogy az Olvasóinknak feltett kérdésre - miszerint csökkenést vagy növekedést várnak a hazai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés