Előfizetői tartalom

Nagy üzletet kötött az OTP Szlovéniában, új városközpont épül Ljubljanában

Ljubljanában a budapesti Westendhez sok szempontból hasonló projekt keretében újul meg a belváros, a megújuló vasútállomás és egy új buszállomás mellett egy hotel, bevásárlóközpont, irodák, apartanok épülnek az Emonika projekt keretében, az állami beruházást magánfejlesztés egészíti ki, azt az OTP Ingatlanbefektetési Alap tulajdonában álló Mendota Invest valósítja meg. A mindent egybevetve közel félmilliárd eurós projektet ma mutatták be Ljubljanában, az eseményen Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója, Jernej Vrtovec, Szlovénia infrastruktúra minisztere, Zorán Janković, Ljubljana polgármestere, Dusan Mes, a szlovén vasúttársaság vezérigazgatója és Janez Kozelj, Ljubljana alpolgármestere beszélt a projektről. A Portfolio Ljubljanából tudósít.

Fejlesztik a tömegközlekedési infrastruktúrát Az eseményt Jernej Vrtovec, Szlovénia infrastruktúra minisztere nyitotta meg, aki arról beszélt, hogy a következő években a sínpálya és a műszaki infrastruktúra cseréjére is sor kerül a ljubljanai pályaudvaron, a vasúti infrastruktúra megújítása 111 millió euró beruházás keretében valósul meg, a teljes projekt 2025-re...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés