Előfizetői tartalom

Hatalmas összegű hitelmegállapodást kötött a Futureal és az Unicredit Bank

Portfolio
A Futureal és az UniCredit Bank összesen 79,5 millió euró (mintegy 29 milliárd forint) értékű hitelszerződést írt alá a Corvin Innovation Campus irodaház kivitelezési munkáinak és hosszú távú üzemeltetésének a finanszírozására. A komplexum első üteme év végére készül el, így jövő év elején be is költözhetnek az első bérlők. A második ütem kivitelezése is terv szerint halad, nyáron eléri a szerkezetkész állapotot.

A Corvin Innovation Campus első ütemére 45 millió, a másodikra 34,5 millió eurónyi hitelt nyújt az Unicredit Bank a Futureal részére, 9 éves futamidőre. A kilenc szintes épületegyüttes első üteme 16 650 négyzetméter, a második 14 310 négyzetméter irodaterületet biztosít a Szigony utca, Tömő utca, Apáthy István utca, valamint Balassa utca találkozásainál. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés