Előfizetői tartalom

Felére eshetnek vissza a lakásépítések, jöhet az 1,6 milliós négyzetméterár a lakáspiacon

Portfolio
Nem volt hiány az erős kijelentésekből a szombat délutáni Portfolio Lakás Klub programon, ahol a lakáspiac prominens szereplői fogalmaztak meg erősebbnél erősebb véleményeket. A Takarékbank elemzője szerint a Balatonon ma már drágábban lehet lakást venni mint Horvátországban vagy Görögországban, a hazai lakáspiacon pedig év végére akár már 1,6-1,8 milliós átlagos négyzetméterárral lesz érdemes számolni, köszönhetően részben a felére visszazuhanó új kínálatnak is. Ennek ellenére volt aki szerint jó helyzetben vannak most a vevők.

Innovatív megoldások, Zöld Otthon Program és brutálisan drága Balaton „Véget ért a fényképes ingatlanhirdetések kora és megérett az idő arra, hogy sokkal modernebb eszközöket vezessünk be az ingatlanhirdetések világába” – kezdte előadását a Zoomlla képviselője a Portfolio Lakáskiállításának szakmai programján, a Lakás Klubon. A cég a magabiztos állítását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés