Előfizetői tartalom

A falusi CSOK megtette hatását - Ennyibe kerülnek most a lakások a falvakban

Portfolio
2021-ben valamennyi településkategóriában emelkedett az eladott használt lakások száma. Budapesten a forgalom a 2020-as sokk után visszaállt, a korábbi szintre, a 2019-eset meg is előzte, de a korábbi csúcsévek számai még odább vannak - derül ki a KSH korábban kiadott lakáspiaci jelentéséből. Mindeközben erősen pörög tovább a vidéki lakáspiac is, ahol a legtöbb településtípusban további jelentős áremelkedés volt megfigyelhető a használt lakásokban. Kiemelten jól teljesítettek a falusi CSOK által érintett községek is, jobban mint a támogatásból kimaradó társaik.

2021-ben valamennyi településkategóriában emelkedett az eladott használt lakások száma. Budapesten a 2020. évi nagyobb arányú visszaesés után a forgalom gyorsan nőtt, és már a 2019. évi szintet is meghaladta 17%-kal. A növekedés ellenére a főváros lakáspiaci forgalma a megelőző évek csúcsának számító 2015. évi értéktől még mindig jelentősen – azonos feldolgozottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés