Előfizetői tartalom

Megtelt Sopron - Már csak néhány szállásból válogathatnak a későn ébredő fesztiválozók

Portfolio
Sosem volt egyszerű szállást találni a későn ébredő fesztiválózóknak, most sincs ez másként, Sopron és környékén alig maradt néhány szálláshely, amiből lehetne válogatni. Június 21-25. között rendezik meg a VOLT-ot, így azt vettük sorra, hogy milyen szállások állnak még a fesztiválozók rendelkezésére, illetve milyen árakra számíthatnak.

A VOLT fesztivál többféle kategóriájú szállást is ajánl az odaérkezőknek, van közöttük előre telepített sátor, kisebb vagy nagyobb faházak, igluhoz hasonlító sátor, illetve lehetőség van a saját lakókocsik elhelyezésére is. A rendezvény területén kívül pedig a szokásos szállodai vagy apartman bérlési megoldások is rendelkezésre állnak, pontosabban csak állnának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés