Előfizetői tartalom

Bizonytalan helyzetben is stabil az agglomerációs ingatlanpiac: tovább nőttek az árak

Portfolio
A fővárosi agglomerációs területek a változó ingatlanpiaci helyzet ellenére tartják népszerűségüket: a Pest megyei adásvételek közel 10%-a már 100 millió forint feletti ingatlanárat mutatott az első félévben. A legfőbb vásárlói motivációt továbbra is az otthonteremtési célok adják, így a nagyobb ingatlanba költözés, valamint az első lakás vásárlása. A Duna House idei első féléves értékesítési adatait mutatjuk be, amelyek alapján átlagosan 10%-kal nőttek a négyzetméterárak az agglomerációban 2021-hez képest.

Az elmúlt félévben is folytatódott az ingatlanok drágulása a Budapest környéki településeken, a Duna House értékesítési adatai alapján, 2022 első felében átlagosan 10%-os volt az áremelkedés 2021-hez képest az agglomerációban. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés