Előfizetői tartalom

Kiemelt beruházásként valósulhat meg a Bosnyák téri gigaprojekt

Portfolio
Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a kormány a Bosnyák tér és a Rákos-patak közötti területen megvalósuló többfunkciós ingatlanfejlesztést - írja a Magyar Közlöny. A projekt, amire Zugló új központjaként hivatkoznak a Bayer Construct csoport kivitelezésében, a következő években szakaszosan valósul meg.

Ahogy korábban mi is írtunk róla, a Bosnyák tér és a Rákos-patak között, egy közel héthektáros területen épülhet fel Zugló új központja, amit most nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánított a kormány. A tervek szerint a többfunkciós kerületi központ építkezése 2029-ben fejeződik be, ezzel egy több mint 10 éves történetnek és tervezésnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés