Előfizetői tartalom

Itt a lista: ezeken a tóparti a településeken a legdrágább most nyaralót venni

Portfolio
A nyaralók piacán az összesített kereslet alapján továbbra is a balatoni és a velencei sztárok számítanak a legnépszerűbbnek. Az ezer eladó nyaralóra vetített kereslet alapján azonban olcsóbb települések is felkerültek a vevőjelöltek térképére - derül ki az ingatlan.com elemzéséből. A kínálati piacot nézve az idei szezonban Siófokon, Balatonfüreden és Balatonalmádiban volt a legnagyobb a négyzetméterár, de a gárdonyi és velencei ingatlanok sem sokkal maradtak el az utóbbitól. A Tisza-tó melletti Tiszafüreden, Abádszalókon és Sarudon az előbbieknél azért lényegesen alacsonyabb volt az átlag.

Bár összességében az idén is Siófok, Balatonalmádi, Balatonfüred, Gárdony és Velence számított a legkeresettebbnek a nyaralók piacán, de az eladásra kínált lakóingatlanokra vetített érdeklődések alapján az alacsonyabb áron elérhető települések is helyet kértek maguknak - derül ki az ingatlan.com legújabb elemzéséből. Az ingatlanhirdetési portál ezúttal azt vizsgálta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés