Előfizetői tartalom

Állami cementgyárat létesít a kormány

Portfolio
A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent egy rendelet egy állami tulajdonú cementgyár létrehozásáról, amelyre az építőipari alapanyag-ellátása biztosítása érdekében van szükség. Úgy tűnik, hogy a kormány így biztosítaná, hogy ne akadjon meg a minden beruházás alapjaként szolgáló betonozási folyamat a cement esetleges hiánya miatt.

"A Kormány az építőipari alapanyag-ellátása biztosítása érdekében egyetért azzal, hogy Magyarország területén állami tulajdonú cementgyár épüljön" - szerepel a legfrissebb közlönyben. A gyár építéséért a technológiai és ipari miniszter - vagyis Palkovics László, valamint az építési és beruházási miniszter - vagyis Lázár János a felelősek. A rendelet kimondja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés