FONTOS Nagyon csúnya, amit a magyar tőzsdével és a forinttal csináltak
lakás
Ingatlan

Holnap nyit a Portfolio Lakás Kiállítás

Portfolio
Szeptember 23-án nyit a háromnapos Portfolio Lakás Kiállítás a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban. Az ingyenes rendezvényen ingatlanfejlesztő cégek, bankok, szolgáltatók és szakértők várják a lakáspiac iránt akár személyes okokból, akár befektetőként érdeklődőket, a szervezők pedig külön hangsúlyt fektettek az energetikai kérdésekre, ezért külön workshop foglalkozik azzal, hogy milyen ingatlant érdemes most venni, milyen megoldások érhetők el az energiahatékonyság növelésére és a rezsiköltségek csökkentésére. A helyszínen már javában zajlik a készülődés a holnapi nyitásra.

A Lakás Kiállításon minden évben kiemelt szerepet játszanak a legnagyobb ingatlanfejlesztő cégek, akik az újlakás-piac iránt érdeklődőknek tudnak akár a helyszínen kedvező ajánlatot adni. De nem maradnak hoppon a használt lakást keresők sem, hiszen az ezen a területen otthonosan mozgó közvetítők is jelen lesznek a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban, ahol már javában zajlik az építkezés, amint az látszik az alábbi képgalériában.

Különösen izgalmasnak ígérkezik az idei évben a lakáspiac alakulása, hiszen számos, a piacot alapvetően meghatározó tényező változott meg az elmúlt időszakban. Ilyen például az általános kamatszint-emelkedés, és ezáltal az egyre drágábbá váló hitelek, a zöldhitel sorsa, és persze az elszálló rezsiköltségek.

Pénteken nyitja meg kapuit a Portfolio Lakás Kiállítás. A kiemelt szakmai esemény szeptember 23-tól vasárnap estig, a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban várja mindazokat, akik a lakáspiachoz kapcsolódnak – legyenek ingatlanfejlesztők, vásárlók, befektetési lehetőséget vagy otthont kereső érdeklődők. Az ingyenes rendezvény mindhárom napon reggel 10-től délután 6-ig látogatható.

A fenntarthatóság és energiahatékonyság kérdése a lakáspiacon is egyre jobban felértékelődik. Az új lakások szigorodó energiahatékonysági követelményei elsősorban a fejlesztőket érintik, az emelkedő energiaárak miatt azonban a vásárlók is egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak mind a várható fenntartási költségek mind a kibocsátási értékek alakulásának, ezért külön workshop foglalkozik azzal, hogy milyen ingatlant érdemes most venni, milyen megoldások érhetők el az energiahatékonyság növelésére és a rezsiköltségek csökkentésére.

Ízelítőként tekintse meg a tavaszi eseményről készült videónkat:

forinteuroarolyambankjegy
tenger
praga-csehorszag-karoly-hid
orosz ukrán háború ukrajna zászló
orosz börtön stock
koppenhága_dánia_shutter
olaj hordó

Holdblog Világvége

Mivel sokan hívnak azzal kapcsolatban, hogy akkor most lesz-e államcsőd, meg mi vagyunk-e az új Argentína, meg vegyük-e...

Díjmentes online előadás
Hogyan működik a tőzsde, mik az alapok, hogy válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát?
Díjmentes online előadás
Mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2022. október 6.
Banking Technology 2022
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. október 4.
A Masterplast sztori a tőzsdén!
2022. október 19.
Budapest Economic Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
iroda, irodaépület