Előfizetői tartalom

Olyan most az ingatlanbefektetési piac, mint egy tömegverekedés

Portfolio
Az elmúlt 5 évben szinte mindenki nyerni tudott az ingatlanbefektetéseken, most azonban más idő jön: biztosan lesz, aki kiárazódik a következő években, ami az igazi szakértőknek elég jó hír. A piac tisztulása mellett, a hozamkörnyezetről, az egyes ingatlaneszközök jövőjéről, az energiaválság következményeiről, valamint az ESG-szempontok és a fenntarthatósági eredmények ingatlanpiaci vonatkozásairól volt szó a Property Investment Forum egyik panel-beszélgetése során.

Most is jó befektetés az ingatlan? A hozamok, az ingatlanbefektetés témaköre sem maradhatott ki a Property Investment Forum konferencia témakörei közül. Botos Bálint CFA, Forestay Alapkezelő Managing Partnere, a beszélgetés moderátora, arról kérdezte a résztvevőket, hogy miként reagál az ingatlan, mint eszközkategória a jelenlegi változásokra, inflációval szemben ellenálló-e...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés