Előfizetői tartalom

Románia lassan tényleg lehagy minket? Minden esélyük megvan rá

Portfolio
Magyarország versenyképességével, az gáz árának alakulásával és a munkaerőpiac feszített helyzetével is foglalkozott a Portfolio Property Investment Forum 2022 konferenciájának egyik délelőtti panelbeszélgetése. Az elemzők szerint a mostani helyzetet egy hagyományos modellben értelmezni nehéz, már csak azért is, mert jelenleg havonta fizetünk annyit a gázért, mint amennyit korábban egy év alatt. Ezért most leginkább minden azon múlik, hogy tudnak a gazdaságok alkalmazkodni a kialakult változásokhoz.

A beszélgetés első felében az elemzőket mostanában leginkább foglalkoztató kérdéseket, Magyarország hosszútávú versenyképességét tárgyalták át. Tardos Gergely, az OTP Bank elemzési központjának igazgatóját jelenleg leginkább az előttünk álló sokknak a mélysége foglalkoztatja: „A mostani helyzetet egy hagyományos modellben értelmezni nehéz, úgy ahogy a Covid válságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés