Előfizetői tartalom

Ez most a legkeresettebb ingatlantípus Európában - Magyarországon is bíztatók a számok

Portfolio
Új mélypontra esett az európai logisztikai területek kínálata, az átlagos üresedési ráta a régióban kevéssel 2,3 százalék alatt van, ami 50 bázispontos csökkenést jelent az előző évhez képest - derül ki a CBRE legfrissebb kutatásából. Bár Magyarországon ennél magasabb az üresedés szintje, a bérlői kereslet az előző negyedévben nálunk is rekordmagasságba emelkedett.

Mivel a rendelkezésre álló eszközök alacsony szintje korlátozza a bérlőknek felajánlható egységek számát, a tulajdonosok számos igényt nem tudnak kiszolgálni. A lassabb negyedév ellenére a bérbeadás 2022 harmadik negyedévében 19,56 millió négyzetmétert tett ki, ami 2,2 százalékos csökkenést jelent a tavalyi év azonos időszakához képest. Akkor a kihasználtság elérte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés