Előfizetői tartalom

Soha nem épült még ekkora raktár az országban - Elkészült a JYSK ecseri elosztóközpontja

Portfolio
Teljes gőzzel beindult a JYSK üzletlánc új ecseri elosztóközpontja: októberben munkába álltak a több mint 40 méteres magasraktárak is. A teljesen automatizált tornyokban egyelőre 13 ezer raklapnyi áru kapott helyet, de több mint 200 ezer palettát bírnak el. A központba hetente 150 kamion gördül be, ez a szám pár hónap múlva a duplájára nő. A 200 millió eurós beruházásból létrejött logisztikai bázis az ország legnagyobb ilyen létesítménye. Ősztől a magyar üzletek mellett már Horvátország, Szlovákia és Szlovénia üzleteit is innen látják el, jövőre pedig az online rendeléseket is Ecserről szolgálják ki.

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a JYSK ecseri, régiós elosztóközpontja: a 2020-ban elindult beruházásnál októberben üzembe helyezték a két 43 méter magas, teljesen automatizált magasraktárat is. Ezekbe egyelőre 13 ezer raklapnyi áru került be, de összesen 209 ezer paletta áru tárolására képes. A 143 ezer négyzetméteres – közel 20 focipálya nagyságú - magyarországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés