Előfizetői tartalom

Ennyiért bérelhetsz most lakást az ország különböző városaiban

Portfolio
Az előző hónapok stagnálása után kissé emelkedtek a lakbérek novemberben: országosan 0,8, a fővárosban 1,0%-kal nőttek egy hónap alatt. Éves összevetésben továbbra is számottevő a drágulás, reálértéken számítva viszont több hónapja csökkenő tendencia jellemzi a lakbérek alakulását. A fővárosban az előző év azonos időszakához képest továbbra is a pesti belső kerületekben volt a legnagyobb az emelkedés, de a többi kerületcsoportban is nőttek a lakbérek - derül ki a KSH-ingatlan.com legújabb lakbérindexéből.

Az előző hónapok gyors ütemű lakbéremelkedése 2022 augusztusában jelentősen lelassult, majd szeptember–októberben gyakorlatilag megállt. Novemberben kismértékben, az előző hónaphoz képest országosan 0,8, Budapesten 1,0%-kal nőttek a kínálati díjak. Az előző év azonos időszakinál országosan 22, Budapesten 23%-kal, a 2015. évi bázisidőszakinál pedig 74, illetve 67%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés