Előfizetői tartalom

Eladó a világ legmagasabban fekvő penthouse lakása - Nézzük meg belülről, ezt a nem mindennapi luxust

Portfolio
A helyszín New York, Manhattan, azon belül is a Central Park déli részénél található Billionaires' Row, ahol az utóbbi években sorra épülnek a magasabbnál magasabb, luxuslakásokat kínáló felhőkarcolók. Ezek közül is kitűnik azonban a Central Park Tower, ami 472 méteres magasságával a város második legmagasabb épülete, és egyben legmagasabb lakóépülete. Ennek nézhetjük most meg a penthouse lakását, ami 250 millió dolláros árcédulájával jelenleg az Egyesült Államok legdrágább eladó lakóingatlana.

Egyre több a 300 méternél magasabb, lakóépületként funkcionál felhőkarcoló Manhattan 57. utcájában, a Central Park déli oldalánál, melyek közül a legmagasabb, az Adrian Smith + Gordon Gill Architecture által tervezett, 472 méter magas Central Park Tower. Az épület a magasságán kívül is különleges, ugyanis többek között bel- és kültéri úszómedencék, spa és wellness...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés