FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Térképen mutatjuk meg, melyek a lakásvásárlók kedvenc területei

Portfolio
A 2021-es volt az utolsó erősnek mondható év a hazai lakáspiacon az adásvételek számát tekintve, amikor az egy év alatt eladott lakások száma elérte a járvány előtt jellemző 150 ezres szintet. A tavalyi év már gyengébb volt ennél, az idei pedig még gyengébbnek ígérkezik, így a KSH által kiadott TÉR-KÉP című gyűjtemény alapján a 2021-es évre néztük meg, hogy az országban milyen különbségek voltak az adásvételek tízezer lakosra vetített számát tekintve.

A használtlakás-tranzakciók száma 2021-re a fővárosban és néhány nagyobb lakáspiaci súlyú megyében jelentősen meghaladta a járvány előtti szintet. A Pest megyei forgalom viszont számottevően elmaradt a két évvel korábbitól, ami az ottani járások átlagosnál jóval alacsonyabb tízezer lakosra jutó forgalmában is tükröződött. A piac intenzitása a járások több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés