Előfizetői tartalom

Fenntarthatóbbak az épületek Budapesten: az irodaházak után már pláza is kapott zöld elismerést

Portfolio
A havi ingatlanpiaci HR, illetve a kéthavi bérbeadási tranzakciókról szóló összefoglalónk mellett, kéthavonta - most a januárt és februárt illetően - már az ingatlanok, ingatlanos cégek által kapott minősítésekről, díjakról is beszámolunk. Nemcsak energetikai minősítésekre kell gondolni, hanem olyan tanúsítványokra is, amelyek például a hotelek fenntarthatósági lépéseit értékelik. 2023. január és februárban is voltak épületek, amelyek ilyen elismeréseket szereztek: BREEAM Very Good minősítést kapott az Etele Plaza, a GTC Magyarország összes ingatlanja megkapta a kizárólagos zöldenergia-felhasználást igazoló ZÖLD100 tanúsítványt és a Millennium Gardens megkapta az Access4you "GOLD" minősítést.

BREEAM Very Good minősítést kapott az Etele Plaza BREEAM Very Good minősítést szerzett kiskereskedelmi kategóriában az Etele Plaza. A Futureal fejlesztése az első bevásárlóközpont Magyarországon, amely a kiviteli fázisban megkapta az egyik legmagasabb környezettudatos épületminősítést. A BREEAM szigorú elvárásaival összhangban, a bevásárlóközpontnál különös hangsúlyt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés