Előfizetői tartalom

Dubajban építené meg a Holdat egy ingatlanfejlesztő

Portfolio
A tavalyi évben harangozták be Dubajban, hogy egy 5 milliárd dolláros projekt keretében megépítenék a Holdat, vagyis egy, az égitestre hasonlító 224 méter átmérőjű szállodát. A gömb alakú épület külső borításán a tervek szerint megjelennek majd a Hold felszínén található kráterek formái is - derül ki a Moon World Resorts Inc. közösségi oldaláról. A beruházás koncepcióját most egy videóban mutatjuk meg.

A Moon World Resorts projektet megálmodó cég társalapítója, Michael R. Henderson kanadai vállalkozó, a CNN-nek korábban úgy nyilatkozott, hogy ez egy nagyszerű brand is egyben, miután a Holdat minden ember ismeri. Éppen ezért hosszú távon nem is csak egy, hanem további négy Holdat is építene, a dubaji mellett egyet-egyet Észak-Amerikában, Európában, Észak-Afrikában és Ázsiában....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés