Előfizetői tartalom

Elvonulnál a világ elől? - Ezeken a szigeteken páratlan luxus vár

Portfolio
Egyre népszerűbbek a különböző szigetek a nemzetközi turizmus célpontjai között, amit a szállodaipar is igyekszik kihasználni. Görögországtól a Seychelle-szigetekig számos luxusszálloda építése zajlik, melyek közül most a Bloomberg listája alapján hetet mutatunk be. A szállodákban közös, hogy mindegyiket az idei évben fogják átadni / adták át.

Bár az elmúlt években számos kihívással nézett szembe a turizmus, mostanra ennek már nyoma sincs, különösen ami a szigetek iránti érdeklődést illeti. Görögország, Hawaii vagy éppen a Seychelle-szigetek egyaránt kedvelt célpontjai a turistáknak, ahol a pihenni vágyók akár luxuskörülmények között töltődhetnek fel. Nézzük, melyek az idei év legjobb szállodái. Korfu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés