Előfizetői tartalom

Hatalmasra duzzadt az eladó lakások kínálata, de a keresletben is változást hozott a március

Portfolio
Rendkívüli hónapot zárt márciusban az országos lakáspiac, havi szinten stabilizálódott a kereslet több hónapos csökkenés után, a kínálat pedig szintén bővült - áll az ingatlan.com március havi kereslet-kínálati összesítőjében. Az elemzésből az is kiderül, hogy összesen több mint 200 ezer hirdetés fölé nőtt az eladó és kiadó ingatlanpiaci kínálat.

Márciusban az eladó lakások és házak iránti érdeklődések száma 6,6 százalékkal nőtt februárhoz képest. A feladott hirdetések száma pedig közel 10 százalékkal növekedett havi szinten. Február viszont három nappal rövidebb volt, ezért a naptárhatással tisztított adatok szerint havi szinten a kínálati oldalon stagnálásról, a keresletben pedig minimális, 3 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés