Előfizetői tartalom

Újabb horrorsztori a magyar lakáspiacon

Portfolio
Újabb lakáspiaci horrorsztoriról adott hírt a Blikk egy Vácon épülő lakóparknál. A Fokos utcai lakópark helyén december óta egy tizennégy lakásos lakóparknak kellene állnia, ehelyett azonban csak összehordott téglák és törmelék van a telken. A vásárlók a vételárból sok esetben több millió forintot előre befizettek, de azóta sem tudják, hogy mi lesz a lakásukkal, a pénzükkel, miközben a szerződést aláíró kivitelező elérhetetlen.

Hamis ígéretekkel csábították a vevőket egy váci lakópark lakásainak megvásárlására. A lakások ugyanis nem készültek el, a kivitelező cég pedig elérhetetlen, így a vevők nem tudják, mi van a pénzükkel, mi lesz a lakásokkal és elkészülnek-e valaha azok a lakások, amikre előlegként milliókat fizettek be. Az egyik vásárló a lapnak elmondta, hogy négy éve fizetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés