Napokon belül megnyitja kapuit a lakáspiac legfontosabb eseménye

Portfolio
Április 21-23. között rendezik meg a Portfolio Lakás Kiállítást, amely mára az ország legjelentősebb ingatlanexpójává vált. A nagyszabású rendezvényen minden érdeklődő minden kérdésére választ talál: ott lesznek a fejlesztők, értékesítők, a finanszírozó bankok, és a szolgáltatók teljes köre.

A lakáspiac nagyon komoly felfutást élt meg az elmúlt években, amelyet a Covid-járvány sem tudott megtörni. Bár napjainkban érezhető némi lassulás, egyelőre úgy tűnik, hogy a szegmens továbbra is erős, és inkább csak a hangsúlyok tolódnak el az energetikailag korszerűbb, színvonalasabb ingatlanok irányába. Miután felértékelődik a lakások minősége, mint vásárlói szempont, ezért a potenciális vevők körültekintőbben járnak el döntésük meghozatalának során. Éppen ezért várható különösen nagy érdeklődés a hazai ingatlanpiac egyik legfontosabb közönségrendezvényén, a Portfolio Lakás Kiállításon, amelyet lapcsoportunk idén április 21-23. között rendez meg a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban.

Április 21-23. között 12. alkalommal nyitja meg kapuit a Lakáskiállítás. A kiállítók között várjuk a lakásfejlesztés, ingatlanközvetítés, finanszírozás, vagyonvédelem, ingatlankezelés, energetikai tanúsítvány, értékbecslés, ügyvédi és tanácsadói szolgáltatások területeivel foglalkozó cégeket. További információk ide kattintva érhetők el.

Minden érintett szereplő egy helyen

A Lakás Kiállítás egy olyan lakossági ingatlankiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól.

A Portfolio Lakás Kiállítás az elmúlt években az ország legjelentősebb ingatlanexpójává vált.

Mindez nem véletlen: a lakáspiac minden érintett szolgáltatója és kivitelezője, a projektek fejlesztői, közvetítők, bankok, valamint a kis- és nagyberuházók, az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatók évről évre nagy számban jelennek meg a kiállítás helyszínén. Az eseményen egyaránt jelen vannak a finanszírozás szereplői, az építőipari cégek, a belsőépítészeti szereplők, vagy akár az okosotthonokat fejlesztő, a lakásbiztonsággal foglalkozó szolgáltatók.

A rendezvényen bemutatkozó szereplők teljeskörű áttekintést nyújtanak az érdeklődőknek arról, hogy merre tart ma az ingatlanpiac legfontosabb, a lakosságot és a befektetőket egyaránt érintő szegmense. Az esemény informativitását ráadásul nagyban növelik a kiállításhoz kapcsolódó tematikus előadások, klub rendezvények és egyéb szakmai tartalmak is.

Fotó: Portfolio

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF