Előfizetői tartalom

Több mint ezren tüntettek a Tesla ellen Berlinben

MTI
Több mint ezer környezetvédelmi aktivista vett részt szombaton a Tesla autógyár elleni tiltakozó békés felvonuláson Berlin külvárosában - közölte a berlini rendőrség szombaton. A tüntetők egy közeli vasútállomásról az amerikai milliárdos, Elon Musk egyetlen európai Tesla-telephelye felé vették az irányt. Több szervezet is támogatókat toborzott a rendezvényre, amelynek célja a környezeti veszélyekre való figyelmeztetés.

Nem számít, hogy Tesla, Volkswagen vagy Mercedes. Az autógyárak és politikai támogatóik felelősek azért, hogy kiárusítják az életünket - mondta a Disrupt Tesla csoport szóvivője, Lucia Mende a tervezett demonstráció előtt. Ezt meg kell akadályoznunk, és meg is fogjuk akadályozni - tette hozzá. Egy Grünheidében indult állampolgári kezdeményezés azzal vádolta meg az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés