Előfizetői tartalom

Jelentkezzen kiállítóként a tavaszi Portfolio Lakáskiállításra!

Portfolio
Nem telt unalmasan a hazai ingatlanpiac 2022-es éve sem, a globális anyag- és energiaválság, valamint a rég nem látott mértékű infláció mellé ráadásul az új rezsiszabályok egy új trendet is hoztak: a lakások energiahatékonysága minden eddiginél fontosabb szemponttá vált. Az ország legjelentősebb ingatlankiállításán a Portfolio Csoport idén tavasszal bemutatja, hogy az évek óta tartó töretlen fejlődés után milyen irányba tart az ingatlanpiac, hogyan kapcsolódnak a hagyományos anyagok a legmodernebb okosotthonos technológiákkal és milyen lakberendezési megoldásokat keresnek a leendő lakásvásárlók.

Akár használtan vásárolt, akár új lakásról van szó, a fenntartási költségek minimumra szorítása lehet a háztartások hosszú távú próbatétele. Ennek megfelelően elkezdett növekedni a kereslet a takarékos lakóingatlanokra, és a lakásvásárlás előtt állók számára az energiafogyasztás mellett egyre inkább döntő tényezővé válnak a különböző fenntartható megoldások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés