Videó: élőben jelentkeztünk a Portfolio Lakás Kiállításról!

Portfolio
Az ingatlanpiac átalakulásával a vásárlók is tudatosabbá, körültekintőbbé váltak, a legfontosabb döntési tényezők között pedig a lokáció és a megfelelő finanszírozási lehetőségek mellett immár az energiahatékonyság is megjelent. A Portfolio Lakás Kiállításon idén tavasszal megmutatjuk, hogy milyen irányba tartanak a lakáspiaci és lakberendezési trendek, a lakások minősége hogyan válik egyre meghatározóbbá, valamint azt is, hogyan használhatóak a hagyományos anyagok a legmodernebb okosotthonos technológiákkal kombinálva. Élő videóban jelentkeztünk az eseményről.

A vasárnapig tartó rendezvényen jelen vannak a kis- és nagyberuházók, a fejlesztők, a kivitelezők, az értékesítők, a finanszírozó bankok, és az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatók. A legfontosabb kérdésekről élő videóban jelentkeztünk.

Az eseményen bemutatkozó szereplők teljeskörű áttekintést nyújtanak a látogatóknak arról, hogy merre tart ma az ingatlanpiac legfontosabb, a lakosságot és a befektetőket egyaránt érintő szegmense, az informativitást ráadásul nagyban növelik a kiállításhoz kapcsolódó tematikus előadások, klub rendezvények és egyéb szakmai tartalmak is.

Április 21-23. között 12. alkalommal nyitja meg kapuit a Lakáskiállítás. A kiállítók között várjuk a lakásfejlesztés, ingatlanközvetítés, finanszírozás, vagyonvédelem, ingatlankezelés, energetikai tanúsítvány, értékbecslés, ügyvédi és tanácsadói szolgáltatások területeivel foglalkozó cégeket. További információk ide kattintva érhetők el.

NYITVA TARTÁS:

  • 2023. április 21. péntek 10:00-tól - 18:00-ig
  • 2023. április 22. szombat 10:00-tól - 18:00-ig
  • 2023. április 23. vasárnap 10:00-tól - 18:00-ig

A belépés ingyenes!

Lakáspiac aktuális kérdései
Kíváncsi vagy mit hoz a jövő a hazai lakáspiacon? Látogass el április 22-én a Lakáskiállítás 14 órakor kezdődő Workshopjára, ahol szakértők segítségével járjuk körül a legfontosabb kérdéseket. Részletekért kattints!

Fotó: Portfolio

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF