Előfizetői tartalom

A hagyományos ingatlanpiacot alapjaiban boríthatja meg az AI és a digitalizáció

Portfolio
Az ingatlanpiac hagyományos működését alapjaiban boríthatja meg az AI és a digitalizáció. Ezek már nem a jövő kérdései,  az első átalakulások elindultak, folyamatos változásra számíthatnak az ingatlanpiac szereplői is. Többek között a mesterséges intelligenciáról, a digitalizációról és a retail szektor jövőjéről is szó volt a Property X konferencia délutánján.

A retail jövője A retail szektor jövőjét meghatározó új trendekről, az olyan a demográfiai változásokról, mint a népességfogyás - ami csökkenti a vásárlóerőt - volt szó Kozák Ákos, az Impetus Research Business Partnerének, üzleti jövőkutatónak az előadásában. A panelbeszélgetés résztvevői - Balástyai Márk, projektigazgató, Etele Plaza, Futureal-csoport; Flórián...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés