Előfizetői tartalom

„Ha csak le akarod tudni a munkát, csináld otthonról, de ha fejlődni akarsz a szakmádban, menj be az irodába”

Portfolio
A fenti idézet a Bécsben megrendezett CEE Property Forum 2023 konferencia irodapiaci panelbeszélgetésében hangzott el és bár nem értett egyet vele mindenki, mégis jól mutatja, hogy mennyire központi kérdés még mindig a piac szereplői számára az otthoni munkavégzés. Természetesen nem véletlenül, ugyanis az irodai kihasználtság végső soron a bérleti díjakra, a hozamokra, a fejlesztői és befektetői döntésekre egyaránt hatással van. Vajon mit gondolnak erről a kelet-közép-európai régió szakértői? És hogy látják a Magyarországon dolgozó vezetők?

„Ha csak le akarod tudni a munkát, csináld otthonról, de ha fejlődni akarsz a szakmádban, akkor menj be az irodába.” – emelte ki Hubert Abt FRICS, a New Work & workcloud24 vezérigazgatója. A többség azonban úgy látja, hogy jelenleg maximum 2,5-3 nap irodai munkát lehet elvárni a dolgozóktól. Nem szabad erőltetni, hogy a munkavállalók mindenáron visszatérjenek az irodába...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái