Előfizetői tartalom

Új felsővezető a WING-nél

Portfolio
Tatár Tibor vezeti 2024. január 10-től a WING magyarországi lakó- és irodafejlesztési üzletágait. A cégcsoport által újonnan bevezetett pozícióban a továbbiakban ő felel a WING magyarországi lakó- és irodafejlesztési stratégiájának megvalósításáért, a tevékenység irányításáért, valamint a területekhez tartozó projektek előkészítéséért, levezetéséért és teljes körű felügyeletéért.

Tatár Tibor több mint 30 éves ingatlanszakmai múlttal rendelkezik, egyedülálló tapasztalattal bír magyarországi ingatlanfejlesztések és -befektetések megvalósításában és menedzselésében saját tőke felhasználásával és külső tőkepartnerek bevonásával. Közel húsz éven keresztül töltötte be a Futureal Development vezérigazgatói pozícióját, ahol komoly szerepe volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés