Előfizetői tartalom

Patthelyzet Budapest legnagyobb lakásfejlesztésénél: több hónapja várnak a vásárlók a beköltözésre

Portfolio
Bár fél év csúszással elkészült az épület, de értesülésünk szerint a vásárlók mégsem tudnak beköltözni a főváros legnagyobb, 790 lakásos társasházába. A XIII. kerületi Duna-parton megvalósuló Duna Terasz Grande beruházásban ugyanis bár megtörtént a társasházalapítás és a használatbavételi engedély is megvan, a fejlesztő és a kivitelező vitája miatt aggódnak és várakoznak a vásárlók, akik lényegében mostanra a teljes vételárat kifizették.

Nemcsak a kerület, de a főváros legnagyobb lakóingatlan-beruházása volt a D&B Ingatlanfejlesztő Csoport által megvalósított 790 lakásos Duna Terasz Grande. Ahogy korábban írtunk róla, 2021 januárjában indult el a lakások értékesítése a 9 szintes, több mint kéthektárnyi területet felölelő fejlesztésben, amely Magyarország legnagyobb egy helyen, egy időben, egy projekt alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés