Előfizetői tartalom

Elértük már a gödör alját? - Mit hoz a jövő az ingatlanpiacon?

Portfolio
Mi most a legnagyobb veszély a hazai ingatlanpiac számára? A finanszírozás, az ingatlanok használatának strukturális átalakulása, a jövővel kapcsolatos bizonytalanság, a társadalmi és politikai változások vagy a digitalizáció és az AI? Többek között ezekről a kérdésekről beszéltek a piac szakértői a Gránit Pólus és a Portfolio által közösen szervezett Property Warm Up 2024 konferencián, ahol a jövő ingatlanfejlesztései és a finanszírozható ingatlanok típusai is szóba kerültek.

A közönség többsége szerint a fent említett tényezők mind együtt jelentenek majd kihívást. Hogy mit gondol erről a Gránit Pólus, arról Ditróy Gergely, a Portfolio Csoport üzletfejlesztési igazgatója Ágházi Gyulát, a Gránit Pólus vezérigazgatóját kérdezte. A legnagyobb kockázat a jövővel kapcsolatos bizonytalanság, ami miatt a döntéshozók jelenleg nincsenek döntéshozói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés