Előfizetői tartalom

Navracsics Tibor: "Magyar Florida" legyen a Balaton, vagy megőrizzük lakóhelyként?

Portfolio
A területfejlesztésben a kis- és középvárosok kerülnek a középpontba, fontos feladat a vidék népességmegtartó erejének fokozása. A Balaton komoly demográfiai válságban van, amivel szintén foglalkozni kell – számolt be Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter siófoki konferencián tartott előadásáról a hírbalaton.hu.

A miniszter szerint a területi egyenlőtlenségeket csökkenteni kell, aminek egyik fontos eleme a vidéki népességmegtartás erejének fokozása. Kiemelte, hogy a területfejlesztési politikában a jövőben az új fókusz a kis és középvárosokon, illetve azok térségén lesz, és a térségi együttműködésre nagyobb hangsúlyt kell fektetni. Az elmúlt 10-15 év fejlesztéspolitikája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés