Előfizetői tartalom

Győztek a lakók és a fejlesztő: levonul a Duna Terasz Grande területéről a KÉSZ

Portfolio
A KÉSZ Építő Zrt. a Duna Terasz Grande Kft-vel folyamatban lévő, továbbra sem lezárt elszámolási vitája kapcsán a következőképpen döntött: a két társaság között polgári jogi jogvita állt fenn a Duna Terasz Grande lakópark területének birtokjogával kapcsolatban. Ebben a kérdésben hozott március 25-én döntést a bíróság a Duna Terasz Grande Kft. javára. Ezt a határozatot a KÉSZ tudomásul veszi és elfogadja, így nem várja meg a 15 napos határidő lejártát, a KÉSZ Építő Zrt. a bírósági döntéshozatalnak eleget téve 24 órán belül megkezdi a terület átadását a Duna Terasz Grande Kft. számára.

A kivitelező hangsúlyozta, hogy az elszámolási vita ennek ellenére nem rendeződött: a kivitelezési oldalon alvállalkozók százai, családok ezrei várnak a kifizetésre. A Duna Terasz Grande Kft. azonban továbbra sem nyitott a tárgyalásokra, a KÉSZ elmondása szerint a megkereséseikre nem reagál. A beruházás megkezdése óta az építőipari árak a KSH statisztikája alapján 56%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés