Mondd el a véleményedet a főváros új fonódó villamosvonaláról
Ingatlan

Mondd el a véleményedet a főváros új fonódó villamosvonaláról

Portfolio
Társadalmi egyeztetés keretében indít kérdőívet a BKK az Észak-Pest és Dél-Buda közötti átszállásmentes villamoskapcsolatról. Az érintettek a kérdőív kitöltése mellett a BKK Agóra utcafórumain is megoszthatják észrevételeiket, javaslataikat a pesti fonódó villamoshálózat II. ütemének tervezéséről - írja a BKK.

A Budapesti Közlekedési Központ többszintű társadalmi egyeztetési folyamatot indított az Újbuda–Újpest-villamostengely tervezéséről. A társadalmasítás keretében az érintett területen lakók, dolgozók és közlekedők is elmondhatják véleményüket, illetve a szakemberek az érintett területeken működő vállalkozások igényeit, észrevételeit is figyelembe veszik. A különböző civil szervezetek, illetve szakmai egyesületek a Mobilitási Témacsoport keretében ismerhették meg a fejlesztés tervezett elemeit. Erre a tervezés előrehaladása során több további alkalommal is lesz lehetőségük. A BKK szakemberei emellett folyamatosan egyeztetnek a hatóságokkal, a kerületi önkormányzatokkal és a közműcégekkel is. A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az IKOP Plusz program keretében valósulhat meg.

A kérdőív a Társadalmi egyeztetés az Újbuda–Újpest-villamostengelyről című oldalon érhető el. Aki viszont nem online, hanem papíron mondana véleményt, azok számára kérdőív offline változata ezen a linken érhető el, amit a nyomtatás után kitöltve a BKK Ügyfélközpontjaiban lehet leadni, vagy a BKK postacímére (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19–21., jelige: Újbuda–Újpest villamos) kell elküldeni. A kérdőív papíralapú példányai emellett a BKK Ügyfélközpontjaiban is elérhetők.

A BKK Agóra utcafórumok keretében az érintettek személyesen is elmondhatják véleményüket a projektről. A társaság munkatársai az alábbi időpontokban és helyszíneken várják az észrevételeket:

  • 2024. április 23. (kedd) 16:00–18:00: Nyugati pályaudvar
  • 2024. április 29. (hétfő) 16:00–18:00: Deák Ferenc tér
  • 2024. május 13. (hétfő) 16:00–18:00 Újpest-központ
  • 2024. május 15. (szerda) 16:00–18:00 Lehel tér

A kérdőív online kitöltésének, valamint a papíralapú változat valamelyik BKK-ügyfélközpontba leadásának a határideje egyaránt 2024. május 31.

Címlapkép forrása: Getty Images

RSM Blog

SAP a HR és bérszámfejtés területén

Az SAP rendszer a pénzügy, a beszerzés, és az ügyfélkapcsolatok kezelése mellett a humánerőforrás (HR) és a bérszámfejtés területén is központosított keretet biztosít a vállalatok szám

HitelesAndrás

Egy sikeres Bankmonitor szakmai napja

HitelesAndrás - Keress, kövess, költözz! Egy sikeres Bankmonitor szakmai napja 2011-ben kezdtem dolgozni egy Takarékszövetkezetben… az azóta eltelt 13 év alatt eszméletlen sokat tanultam, n

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Magyar üzletlánc saját márkás terméke is felkerült a szégyenlistára
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
németország, építkezés, berlin