Mondd el a véleményedet a főváros új fonódó villamosvonaláról
Ingatlan

Mondd el a véleményedet a főváros új fonódó villamosvonaláról

Portfolio
Társadalmi egyeztetés keretében indít kérdőívet a BKK az Észak-Pest és Dél-Buda közötti átszállásmentes villamoskapcsolatról. Az érintettek a kérdőív kitöltése mellett a BKK Agóra utcafórumain is megoszthatják észrevételeiket, javaslataikat a pesti fonódó villamoshálózat II. ütemének tervezéséről - írja a BKK.

A Budapesti Közlekedési Központ többszintű társadalmi egyeztetési folyamatot indított az Újbuda–Újpest-villamostengely tervezéséről. A társadalmasítás keretében az érintett területen lakók, dolgozók és közlekedők is elmondhatják véleményüket, illetve a szakemberek az érintett területeken működő vállalkozások igényeit, észrevételeit is figyelembe veszik. A különböző civil szervezetek, illetve szakmai egyesületek a Mobilitási Témacsoport keretében ismerhették meg a fejlesztés tervezett elemeit. Erre a tervezés előrehaladása során több további alkalommal is lesz lehetőségük. A BKK szakemberei emellett folyamatosan egyeztetnek a hatóságokkal, a kerületi önkormányzatokkal és a közműcégekkel is. A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az IKOP Plusz program keretében valósulhat meg.

A kérdőív a Társadalmi egyeztetés az Újbuda–Újpest-villamostengelyről című oldalon érhető el. Aki viszont nem online, hanem papíron mondana véleményt, azok számára kérdőív offline változata ezen a linken érhető el, amit a nyomtatás után kitöltve a BKK Ügyfélközpontjaiban lehet leadni, vagy a BKK postacímére (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19–21., jelige: Újbuda–Újpest villamos) kell elküldeni. A kérdőív papíralapú példányai emellett a BKK Ügyfélközpontjaiban is elérhetők.

A BKK Agóra utcafórumok keretében az érintettek személyesen is elmondhatják véleményüket a projektről. A társaság munkatársai az alábbi időpontokban és helyszíneken várják az észrevételeket:

  • 2024. április 23. (kedd) 16:00–18:00: Nyugati pályaudvar
  • 2024. április 29. (hétfő) 16:00–18:00: Deák Ferenc tér
  • 2024. május 13. (hétfő) 16:00–18:00 Újpest-központ
  • 2024. május 15. (szerda) 16:00–18:00 Lehel tér

A kérdőív online kitöltésének, valamint a papíralapú változat valamelyik BKK-ügyfélközpontba leadásának a határideje egyaránt 2024. május 31.

Címlapkép forrása: Getty Images

Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

KonyhaKontrolling

Adózzon mindenki más!

Az interneten sok vélemény jelenik meg a \"megfelelő\" adóztatással kapcsolatban, de még a legtájékozottabbak is sokszor minimum meglepő véleményeket fejtenek ki. A bejegyzésben nem megyek bele

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Luxus otthon lakás