Előfizetői tartalom

Sikeres évet zárt tavaly a GTC - Mik a tervek a jövőre?

Portfolio
A 2023-as ingatlanpiacot is jelentősen érintő makrogazdasági környezet, magas inflációs ráta és kamatköltségek, továbbá a regionális irodapiac bérbeadási nehézségei ellenére a GTC Group a 2023-as pénzügyi évben is sikeres időszakot zárt – jelentette ki Nagy Gyula, a cég vezérigazgatója. A számokat értékelve hozzátette, hogy a 2024-es évben tovább folytatják a cégcsoport növekedési stratégiájának megvalósítását, többek között megcélozzák a nyugat-európai piacokat, és még nagyobb hangsúlyt fektetnek a már megkezdett zöld átállásra.

A GTC Group Lengyelországra és a kelet-közép-európai fővárosokra fókuszálva építette fel ingatlanportfólióját. Az elmúlt 30 évben 82 modern irodaház fejlesztését valósította meg, mintegy 1,4 millió négyzetméteren. Kereskedelmiingatlan-portfóliója jelenleg 46 egységből áll, melynek teljes bérbe adható alapterülete 753 ezer négyzetméter. A cégcsoport nemrég publikált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés