Előfizetői tartalom

Hogyan lehet pénzt keresni a B-kategóriával?

Portfolio
Hogyan lehet pénzt keresni B-kategóriás ingatlanokkal? 10 százalékos hozam alatt valóban meg sem nézik az ingatlanokat a befektetők? Válság esetén mi egy A-kategóriás irodaház legfőbb hátránya? Miből áll egy irodaház műszaki, illetve esztétikai felújítása? Kovács Melindával, a közelmúltban több ingatlanpiaci tranzakciót is lebonyolító B&V Group vezérigazgatójával beszélgettünk.

Portfolio.hu: A B&V Group látványosan terjeszkedett az elmúlt években és a közelmúltban két ingatlant is sikerült értékesíteniük a jelenlegi illikvid piacon. Mik a közeljövő további tervei? Kovács Melinda: Több ingatlan is van a portfoliónkban, ezek osztrák befektetők ingatlanjai. Próbálunk növekedni, aminek egyik előfeltétele, hogy legyen tőkénk, a másik pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés