FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

A jövő a "lego" épületeké lehet

Portfolio
Alacsony kamatok, növekvő bérleti díjak, csökkenő hozamszintek és dinamikus gazdasági növekedés jellemzik ma a piacot. Nem csoda, hogy több toronydarut látni ma Budapesten, mint az elmúlt 10 évben bármikor. Ugyanakkor komoly gondot okoz a munkaerőhiány, ami vélhetően a jövőben is problémát jelent majd. A fejlesztőknek fel kell erre készülni, a jövőben előnyben részesíthetik az automatizált "lego" épületeket, hangzott el a Portfolio Property Investment Forum második szekciójának panelbeszélgetésén. A szekció előadásai során pedig szó esett a Liget Projekt fejlesztés részletei mellett, a facility management ingatlanpiaci szerepéről, illetve a co-working irodák előretöréséről.

A Facility Management szerepe az ingatlanpiaci konjunktúrábanDécsi Gábor MRICS, a Dome Facility Services Group ügyvezető igazgatója, és a LEO benchmarking munkacsoport vezetője előadásában arról beszélt, hogy az épületek fenntartásáért felelős dolgozók között nemcsak takarítók és portások vannak, hanem mérnökök és más szakemberek, akik szintén hozzájárulnak az üzemeletetéshez....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés