Eladták a T-Systems egyik új otthonát!

2018. augusztus 8. 09:25    
nyomtatás
 
Nincs uborkaszezon az ingatlanbefektetési piacon! Alighogy megjött a hír arról, hogy az Erste Ingatlan Alaphoz került a Promenade Gardens irodaház, megérkezett az újabb hír, miszerint a Skanska az Erste Alapkezelőnek értékesítette a Mill Park irodakomplexumot. Az üzlet értéke 100 millió euró, azaz mintegy 32 milliárd forint.


A Skanska eladta a két épületből álló Mill Park irodakomplexumát az Erste Asset Management GmbH egyik leányvállalata, az Erste Alapkezelő Zrt. ingatlanalap számára. A Nordic Light irodaépület 2016-os eladása után ez már a második alkalom, amikor a Skanska az Erste számára értékesít irodaházat.

A 100 millió eurós vételár, elméleti 14,5 eurós átlag havi bérleti díjjal kalkulálva mintegy 6,25%-os hozamszintet jelent.

2018.07.28 07:30 Azt hinnéd, hogy ilyen a jövő irodája, pedig ez már a jelen

A 36 000 négyzetméternyi bérelhető irodaterületet kínáló Mill Park a IX. kerületben, a Soroksári úti irodanegyedben található. Az irodaház 80%-át már bérbe adták, többek között az IT Services Hungary (T-Systems csoport tagja) részére. A Mill Park-ot 2018 III. negyedévében adják át és várhatóan LEED Gold minősítést kap.

Eladták a T-Systems egyik új otthonát!


"A Mill Park megvásárlása összhangban van az Alapkezelő ingatlan portfóliójának újonnan épült, "A" kategóriás irodaházakkal való bővítésének szándékával. Ez a tranzakció hosszú távon biztosít defenzív, fenntartható bevételt az Alapkezelőnek, így szolgálva befektetőink érdekeit." - hangsúlyozta Pázmány Balázs, az Erste Asset Management igazgatóságának elnöke.

Pázmány Balázs FRICS

igazgatóság elnöke

Erste Alapkezelő Zrt.

1998-ban végzett a Janus Pannonius Tudományegyetem Vállalkozásfinanszírozási szakán közgazdászként. 1997-ben az OTP Értékpapír Rt-ben vagyonkezelőként dolgozott, ezt követően 2000-től az Erste Alapkezelő Zrt-ben... Tovább »Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium