Hamarosan láthatjuk kinőni a földből a Duna-parti irodaházat

2019. július 10. 14:49    
nyomtatás
 
A szerkezetépítés fázisába lépett a Millennium Gardens irodaprojekt kivitelezése. A 37 ezer négyzetméter bérbeadható területű irodaház szerkezeti kivitelezését a Bayer Construct Zrt. végzi, az épület átadását 2021 közepére tervezik, de idén októberben már elérheti a földszintet az irodaház, ezt követően pedig már jöhetnek a leglátványosabb építési munkálatok - szerepel a TriGranit közleményében.


"2019. június végével befejeződtek a Duna-parti Millennium Gardens irodaház mélyépítési munkálatai, a kivitelezés ezen szakaszát végző Swietelsky Kft. a munkálatok befejezésével párhuzamosan átadta a területet a szerkezetépítésért felelős Bayer Construct Zrt-nek, aki megkezdte az épület vasbeton szerkezetének építését. A vasbetonfalak, pillérek és vasbetonmag megépítésével az A-kategóriás irodaház a tervek szerint idén október végére éri majd el a földszintet, a leendő bérlők pedig 2021 második felétől foglalhatják el az épületet" - mondta el Tom Lisiecki, a TriGranit vezérigazgatója.A Millennium Gardens mintegy 37 000 négyzetméternyi bérbeadható irodaterülettel, több mint 500 parkolóhellyel, 200 kerékpártárolóval és elektromosautó-töltőhelyekkel is rendelkezni fog. Az épület tervezése során a fenntarthatósági szempontok is nagy hangsúlyt kaptak, a tervek a BREEAM Very Good minősítés figyelembevételével készültek el.

Millennium Gardens

Millennium Gardens

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 10B
Kiadó terület: 37000m2
Átadás:
2021
Bérleti díj: 15.5 - 17 EUR
Ajánlatot kérek


2018.06.15 14:35 Elindult a Duna-parti gigairoda építése

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium