Előfizetői tartalom

Hamarosan láthatjuk kinőni a földből a Duna-parti irodaházat

Portfolio
A szerkezetépítés fázisába lépett a Millennium Gardens irodaprojekt kivitelezése. A 37 ezer négyzetméter bérbeadható területű irodaház szerkezeti kivitelezését a Bayer Construct Zrt. végzi, az épület átadását 2021 közepére tervezik, de idén októberben már elérheti a földszintet az irodaház, ezt követően pedig már jöhetnek a leglátványosabb építési munkálatok - szerepel a TriGranit közleményében.

"2019. június végével befejeződtek a Duna-parti Millennium Gardens irodaház mélyépítési munkálatai, a kivitelezés ezen szakaszát végző Swietelsky Kft. a munkálatok befejezésével párhuzamosan átadta a területet a szerkezetépítésért felelős Bayer Construct Zrt-nek, aki megkezdte az épület vasbeton szerkezetének építését. A vasbetonfalak, pillérek és vasbetonmag megépítésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés