Új irodába költözött az ingatlanfejlesztő (képek)

2019. február 8. 10:43    
nyomtatás
 
Megnyitotta az Atenor az új, bemutatótermet is magában foglaló, 760 négyzetméteres irodáját a Váci Greens D épületben, megduplázva ezzel az irodájának eddigi méretét.


"Cégünk fontos növekedésen és fejlődésen megy keresztül, amely a folyamatban lévő két mega projektünk volumenén és minőségén is tükröződik, így egyértelműen indokolttá vált, hogy egy nagyobb, reprezentatívabb helyszínen folytassuk tovább tevékenységünket." - mondta el Borbély Zoltán, Country Director.

A cég a Váci Greens irodakomplexum negyedik, 15 647 négyzetméteres "D" épületét 2018 március elején adta át, és a következő években elkészülhet a projekt záró, "E" és "F" ütemeinek fejlesztése is. A Váci Greens irodakomplexum összesen 130 ezer négyzetméternyi irodaterületet foglal majd magába hat épületben, amelyekben összesen 6000 embert foglalkoztathatnak.

Tavasszal a Portfolio szervezésében kerül megrendezésre az FM & Office 2019 konferencia, ahol a legfontosabb üzemeltetők, fejlesztők és ügynökségek szakértői vitatják meg a piac várható alakulásával kapcsolatos főbb kérdéseket. További részletek hamarosan.Atenor új irodája
Atenor új irodája (galéria, 5 kép)

A fejlesztő azt is bejelentette, hogy legújabb projektje, a VIII. kerületi Hungária körúton elhelyezkedő Aréna Business Campus első épületében - az átadás előtt egy évvel - két szerződést írtak alá. A 72 ezer négyzetméteres beruházás első, 20 ezer négyzetméteres irodaháza 2020 elejére készülhet el.

2018.03.01 14:01 Újabb irodaházzal bővült a Váci út
2018.09.11 10:14 Új üzletet nyitott a Buddha Original Sushi & Wok Bar
2018.02.12 11:52 23 magyar fejlesztés a világ vezető ingatlankiállításán

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium