Előfizetői tartalom

"Város a fenntarthatóság felé"

Portfolio
A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete, a HuGBC (Hungary Green Building Council) szervezésében ma és holnap kerül megrendezésre a "Város a fenntarthatóság felé“ című nemzetközi építészeti, urbanisztikai konferencia. A konferencia célja, körbejárni és bemutatni a városok számára nélkülözhetetlen fenntarthatósági lehetőségeket. A minősített zöld épületek esettanulmányain túl, a konferencián érintik a tervezés és stratégia-alkotás kérdéskörét, valamint a közlekedés és az "okos város" témáit is.

Az eseményt szervező HuGBC célja egy működő platformot teremteni a hazai és nemzetközi szakmai diskurzusra. Ennek a szerepvállalásnak egyik kiemelt eseménye a most megrendezésre kerülő "Város a fenntarthatóság felé" konferencia, amely magyar és külföldi példákon keresztül enged betekintést a környezettudatos városépítés folyamatába, a "green city" modell megvalósítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés