Magyar szakember vezeti a HB Reavis terjeszkedését

2015. június 10. 10:16    
nyomtatás
 
Vojnár Zinaidát nevezték ki a HB Reavis Csoport nemzetközi üzletfejlesztési igazgatójává. A szakember a Kelet-Közép-Európában vezető, Londonban is terjeszkedő nemzetközi ingatlanfejlesztő vállalat, üzleti kapcsolatai és nemzetközi üzleti lehetőségei bővítésért felel az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, és Törökországban.


Vojnár Zinaida közel 13 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, a HB Reavis-hez közvetlenül az Orco Property Csoporttól érkezett, ahol a budapesti portfolió értékesítési és marketing tevékenységékekért és vagyonkezelésért felelt. Előtte az AEW Europe ingatlanbefektető regionális bárbeadási, marketing és üzleti tanácsadója volt, majd a GTC és az Immobilia Ingatlanfejlesztőknél, mint értékesítési és marketing igazgató dolgozott.

Zinaida a magyarországi piac mellet, a nemzetközi üzlet világában is nagy tapasztalattal rendelkezik: Kínában egy szabadalmaztatott fogyasztói termék fejlesztését, és nemzetközi piaci bevezetését segítette, Párizsban pedig az AXA Real Estate munkatársa volt, ahol feladata az új, nemzetközi ingatlanalapok bevezetésének szakmai és marketing támogatása volt.

Zinaida karrierjét a washingtoni állami nyugdíjpénztár tulajdonában lévő, kelet-közép-európai ingatlan alapjáért felelős bérbeadási és marketing vezetőjeként kezdte Budapesten. Diplomáját a Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakán szerezte, majd tanulmányait az angliai Nottingham Trent Egyetem mesterképzésen folytatta az ingatlanpiaci tudományok területén. Zinaida magyar anyanyelvén kívül angol, német és francia nyelven beszél.

hirdetés

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 


hirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium