Előfizetői tartalom

Ez lehet a következő nagy dobás az ingatlanpiacon? - Hatalmas szükség van kollégiumokra

Portfolio
Közép- és Kelet-Európában jelentős hiány alakulhat ki magánkollégiumok terén a következő 10 évben. Hat közép-kelet-európai várost megvizsgálva a külföldi diákok száma és az adott városban található férőhelyek alapján, a magánkollégiumok fejlesztésére leginkább Varsóban lenne igény, de Budapesten is több ezer férőhelyre lenne szükség - derül ki a Colliers International és a CMS nemzetközi ügyvédi iroda jelentéséből.

A felmérés kapcsán megkérdezett befektetők több mint 32 százaléka aktívan jelen van hasonló régiós beruházásokban, vagy belépési szándékuk van. A legnépszerűbb piac - mind a már meglévő beruházási tevékenység, mind pedig a jövőbeni beruházásokat fontolgatók körében - Lengyelország (a válaszadók 50%-a szerint), amelyet Csehország (28%) és Magyarország (14%) követ....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés