Falusi CSOK: Tihany és Zánka is a támogatható települések között

2019. április 12. 14:19    
nyomtatás
 
Közzétette a kormány annak a 2486 településnek a listáját, ahol a falusi CSOK támogatást július 1-től igénybe lehet majd venni. Ennek kapcsán megnéztük, hogyan alakul a települések megoszlása az egyes megyék között és milyen konkrét községek szerepelnek a listán.


A megyék közül leginkább azok kerültek előtérbe, amelyeknél a településhálózat sűrűbb, vagyis aprófalvas térség és a gazdasági fejlettsége is alacsonyabb. Így kerülhetett az első helyre Borsod megye, ahol 329 településen lehet majd igénybe venni a támogatást. Ugyancsak sok - 200-nál is több - község bekerült Baranya, Zala, Somogy és Szabolcs megyéből, míg a sor másik végén Csongrád és Komárom-Esztergom megyék állnak, 44, illetve 45 településsel.

Falusi CSOK: Tihany és Zánka is a támogatható települések között

Bár korábban azt gondoltuk, hogy Pest megyében sem lesz túl sok olyan település, ahol a falusi CSOK igénybe vehető lesz, ezzel szemben 62 településen lehet a támogatáson gondolkodni, többek között az Aszódi, Ceglédi, Nagykátai, Szobi vagy Váci járásokban, amelyek távolabb esnek Budapesttől, de néhány kivétel azért akad. A támogatható települések között lesz például Perbál, Tök és Pilisszentkereszt, ahonnan már most is van aki napi szinten ingázik a fővárosba.

A másik érdekes környék a Balaton, ahol mind az északi, mind a déli parton találtunk támogatható településeket, a tóval határos járásokban összesen 96-ot. Közéjük tartozik a teljesség igénye nélkül Badacsonytomaj, Balatonakali, Balatonederics, Balatonfenyves, Balatonkenese, Balatonszárszó, Balatonszepezd, Balatonudvari, Fonyód, Révfülöp, Tihany és Zánka is.

A listát természetesen lehetne még folytatni, az alábbi cikkben feltüntettük az összes olyan települést, ahol a falusi CSOK támogatása július 1-től igénybe vehető lesz.
2019.04.12 11:42 Itt a hivatalos lista: ezeken a településeken érhető el a falusi CSOK

Falusi CSOK: Tihany és Zánka is a támogatható települések között

Részletekért kattints ide!


Budai Walzer I. ütem

Budai Walzer I. ütem

1117 Budapest, Budafoki út 215.
260 db lakás
28 - 91 m2 alapterület
Átadás:
2021. márc
27 - 74.85 M Ft
Ajánlatot kérek

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium