Előfizetői tartalom

Két év alatt 20 millió? - Ennyit bukhattál, ha csak most vetted meg az új lakásod

Portfolio
Elkészült a legfrissebb Budapesti Lakáspiaci Riport, amelyből többek között az is kiderül, hogy miként változott 2016 elejétől egészen mostanáig a Budapesten kínált új lakások átlagos alapterülete, illetve átlagára. Az adatok alapján, aki még két évvel ezelőtt belevágott a vásárlásba, akár több tízmillió forinttal kevesebbet kellett fizetnie, a jelenlegi és az akkori budapesti átlagárakat nézve.

A 2018 őszi Budapesti Lakáspiaci Riport legfrissebb összesítése szerint mintegy 23 100 olyan, legalább négylakásos társasházi lakóingatlan áll építés alatt, amelyek olyan projektben vannak, ahol 2018 harmadik vagy negyedik negyedévében legalább egy szabad lakást kínáltak a fejlesztők. Ezek közül mintegy 7070 szabad lakást tartalmaz az adatbázis egész Budapesten, ami hasonlóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés